matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
pati:
√
49*10
2
−49*8
2
15 gru 18:58
gab:
=
√
49(10−8)(10+8)
=
√
49*2*18
=
√
49*4*9
=7*2*3=42
15 gru 19:05
krystek:
√
49(10
2
−8
2
)
=7
√
36
=7*6=42
15 gru 19:10