f
Stokrotka: narysuj wykres f(x)=22−x−3
15 gru 17:42
xmateox: | | 1 | |
f(x)=2x −> f(x)=2x−2 −> f(x)=(2−1)2−x −> f(x)= ( |
| )2−x − > |
| | 2 | |
15 gru 17:53
ZKS:
xmateox przecież Twoja ostateczna funkcja jest inna od tej podanej.
15 gru 17:57
xmateox: | | 1 | |
o pardon, omyłeczka się wkradła, w czwartym f(x) ma być ( |
| )x−2 i w piątym końcowym |
| | 2 | |
tak to jest jak się szybko pisze i nie myśli
15 gru 18:00
Stokrotka: non wlasnie ... wiec jak mam ta moja narysowac?
15 gru 18:00
xmateox: masz rozwiązanie już DOBRE powyżej

rysuj po kolei każdy wykres jeżeli nie radzisz sobie
odrazu z ostatecznym
15 gru 18:01
Stokrotka: dobrze teraz juz wiem . dziekuje
15 gru 18:02