matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ss
bartus:
Pomoże ktos? log
1
/
3
x/2 = 1/2 log
1
/
3
x
15 gru 17:40
ZKS:
1
x
2
= x
4
15 gru 17:43
Basia:
po prawej zastosuj prawo: α*log
a
b = log
a
b
α
potem możesz opuścić logarytmy napisz jakie równanie dostałeś
15 gru 17:44
bartus:
x/2 = 1/3
1/2
15 gru 17:48