matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ułamki
ola:
8−8
√
3
=
−32
nie wiem jak wyjść z pierwiastka −pomóżcie .
15 gru 17:39
Basia:
nie pozbędziesz się go możesz tylko inaczej zapisać
8
8
√
3
1
1
1
=
−
= −
+
√
3
=
*(−1+
√
3
)
−32
−32
4
4
4
15 gru 17:42
ola:
dziękuję Basiu
15 gru 17:48