matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wyznacz wierzcholki trojkąta
Maciej:
Wyznacz wierzchołki trojkąta ktorych ramiona zawarte sa w prostych : x−y=1 ; x+y=2 ; y=−4 Bardzo wazne jutro mam zaliczenie z tego
15 gru 16:10
Maciej:
nikt ? nic ?
15 gru 18:50