matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
z
Krzyś:
Liczba 7
4
/
3
*
3
√
7
5
jest równa A. 7
4
/
5
B. 7
3
C. 7
2
0
/
9
D. 7
2
23 mar 17:34
tim:
7
4/3
*
3
√
7
5
=
3
√
7
4
* 7
5
=
3
√
7
9
. Dalej sobie powinieneś poradzić.
23 mar 17:35
piotrek:
7
4
/
3
* 7
5
/
3
= 7
3
23 mar 17:36
fgh:
πβγfghjΔ≤
5 lut 16:47