matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
delta - lub +?
Domi:
Δ=0
2
− 4 *2 *4= 0−32 = 32 , czy też −32 mój kolejny przykład i znów nie wiem jak zapisać −
,proszę o pomoc
15 gru 10:49
aa:
−32
15 gru 10:53
Domi:
Dziękuję ślicznie, wychodzi na to, że jeśli jest minus równanie nie ma rozwiązania
i to koniec zadania!
15 gru 10:57
aa:
no tak
15 gru 11:01