matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
0
Moniś:
Liczba 2
2
0
*4
4
0 jest równa A. 2
6
0
B. 4
5
0
C. 8
6
0
D. 8
8
0
0
23 mar 17:09
Mickej:
B 2
20
=4
10
23 mar 17:12
pomocy!!:
2
20
* 4
40
= 2
20
* (2
2
)
40
= 2
20
* 2
80
= 2
100
2
20
* 4
40
= (4
0,5
)
20
* 4
40
= 4
50
23 mar 17:13