matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wartość bezwzględna
matmematyk:
Podaj zbiory rozwiazań dla: Ix+1I + Ix−
√
2
I = 1 +
√
2
IxI + Ix+1I = 3 + 2π IxI + Ix − 1I = 3 + 2a Ix−2I = 2IxI 2Ix−1I = Ix+2I
14 gru 18:46