matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Podaj dziedzinę , zbiór wartości oraz miejsca zerowe z wykresu funkcji
Malcolm:
Podaj dziedzinę , zbiór wartości oraz miejsca zerowe z wykresu funkcji
2
f(x)=
−3
x
Prosze o rozwiaznie o wypisanie
14 gru 16:26
Mila:
2
Narysuj wykres ; hiperbola y =
przesunięta o 3 jednostki w dół
x
1) D= R\{0} 2)ZW=R \{−3} asymptota pozioma y = −3 3) miejsce zerowe: rozwiąż równanie f(x) =0
14 gru 17:34