matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocyyyyyy:)
Piotras:
Witam, mam jeszcze jeden problem, a mianowicie: Narysuj wykres funkcji i podaj jej własności:
3
y=
−2
x+1
14 gru 11:07
wik:
asymptoty x=−1 i y = −2
14 gru 11:32
mm:
https://matematykaszkolna.pl/strona/167.html
14 gru 11:58