matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
kkpc:
3
√
2
x
2
-
1
-
7
√
4
3
x
=0 rozwiązać równanie tam jest x
2
dzieki
25 kwi 11:49
Sitta:
3
√
2
(
x
2
-1)
= 2
[
(x
2
-1)/3]
7
√
2
(
6x)
=2
(
6x/7)
27 kwi 09:12