matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
.LOGARYTMY.Mam w zadaniu tylko alby rozwiązać
Ola:
Hej prosze o szybką pomoc, Z góry dziekuje. 1.log1/2(3−2/3x)=1 2.logx+1(4x+1)=2 3.y=logx−2(4−x) 4.y=logx2−1(x3−4x)
13 gru 20:20