matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
.
Tomek:
Czy to zad jest dobrze? 2
√
20
−7
√
45
=2
√
4
−7
√
5
=−5
√
5
13 gru 17:11
Tomek:
dobrze czy źle?
13 gru 17:33
Radek :):
chyba nie. wydaje mi się że ma być 2*2√5 − 7*3√5=−17√5
13 gru 17:38
Tomek:
Dziękuje
13 gru 17:39