matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
d
martya:
2
2
−
3
n
3
n−1
13 gru 12:15
martya:
3
n
2
6
3
n−1
=
=>
=
3
3
n−1
3
n
2
6
−4
−
=
3
n
3
n
3
n
czy to jest poprawnie?
13 gru 12:39
ICSP:
chyba tak
13 gru 12:46