matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
1
ceaser III:
znaleźć wszystkie liczby całkowite, które przy dzieleniu przez 7 dają resztę 5,a przy dzieleniu przez 4 dają resztę 3
12 gru 20:36
ceaser III:
x=7*k
1
+5, y=4*k
2
+3
12 gru 20:37
ceaser III:
x=y
12 gru 20:40