matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
podaj wynik i rozwiazanie
cris:
jak w ulamku zwyklym zapisac 0,4%?
22 mar 21:51
Bogdan:
przyjmuj % = 1/100 0,4% = 4/10 * 1/100 = 4/1000
22 mar 21:55
beta:
0,4% = 0,4/ 100= 4/1000 = 1/250
22 mar 21:56
cris:
dzieki
22 mar 21:56