wyznacz punkty
Adi: wyznacz punkty wspólne okręgu o równaniu (x−3)+(y−5)2=4
12 gru 17:17
załamany :(: cos zle przepisane
12 gru 17:18
Adi: przepraszam za błąd (x−3)2+(y−5)2=4
12 gru 17:26
krystek: Z czym?
12 gru 17:27
załamany :(: punkty wspolne z czym ?
12 gru 17:27
Adi: nie mam podane
12 gru 17:30
krystek: ale wczytaj sie w pytanie!
12 gru 17:32
Adi: Napisałem tak jak mam podane. Dlatego myślę że czegoś brakuje .
12 gru 17:35
załamany :(: no to niestety nie pomozemy
12 gru 17:36
Adi: DZIĘKUJE ZA CHĘĆ POMOCY POZDRAWIAM
12 gru 17:38
Max: Wyznacz równanie osi symetrii trójkąta równoramiennego o wierzchołkach A=(−2,−3), B=(−1,2),
C=(4,1).
12 gru 17:40
załamany :(: ktore ramiona maja taka sama długosc ?
12 gru 17:42
krystek: osia symetrii jest prosta prostopadła do podstawy i przechodząca przez jej środek .I teraz
pomyśl!
12 gru 17:44