matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trygonometria
solnik:
czy
1
cos
2
x
= (tg
2
+1)
12 gru 16:41
kylo1303:
sin
2
x
cos
2
x
sin
2
x+cos
2
x
1
tg
2
+1=
+
=
=
=L
cos
2
x
cos
2
x
cos
2
x
cos
2
x
12 gru 16:43
Aga:
tak.
12 gru 16:44
solnik:
dzieki
12 gru 16:45