ANALIZA
luk: Pomoze ktos z analizy matematycznej?
1.Rozwiaz rownanie z2+(3i−1)z−2−2i=02
2.Wyznacz taka liczbe N∍N ze dla n zachodzi nierownosc:
|3n2+2n+1/2n2+n} − 3/2 | <1/100
3.Wyznacz granice ciagu:an=5 n √|2*3n−3*2n|+√n2+4n −n pierwiastek jest n tego st
4.Wykaz ze jesli xn−−>0, yn−−>2 to |xn + yn|−−−>2
12 gru 02:29
AS: Odp. do zad 1.
z1 = −2*i , z2 = 1 − i
12 gru 11:35
AS: Uwaga: Przyjąłem,że = 0.
12 gru 11:36
luk: a to mozna przyjmowac co sie chce

12 gru 13:06
luk: moglbys tez to rozpisac? bo nie wiem skad sie wzielo.No i dzieki
12 gru 13:06
AS: Napisałaś,że równa się 02 , dlatego przyjąłem jako 0
Rozwiązujesz jak normalne równanie kwadratowe przy pomocy delty.
12 gru 14:53
luk: aaa no tak

sorry

Zrobi ktoś reszte
12 gru 16:34
luk: aaa no tak

sorry

Zrobi ktoś reszte
12 gru 16:34