matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wykonaj działania. Proszę o pomoc
wiola:
x
x
x+
x+1
11 gru 21:44
aa:
x
x
x+1
x+1
=
=x*
=
x(x+1)
x
+
x+1
x+1
x
2
+x+x
x+1
x
2
+2x
x+2
11 gru 21:55
wiola:
Bardzo dziękuję
11 gru 21:59