Ciagi
justyna: Blagam niech mi ktos to wyjasni: an=3√n3+n2−n. skad sie wzielo dalej w zadaniu an=
n2/3√n3+n2+n 3√n3+n2+n2
11 gru 20:59
justyna: blagam napiszcie bo mam jutro kolosa a nie wiem jak sie za to wziac
11 gru 21:05
justyna: nikt nie wie

:(
11 gru 21:14
Basia:
a3 − b3 = (a−b)(a2+ab+b2)
a = 3√n3+n2
b = n
mnożymy i dzielimy przez a2+ab+b2 = (3√n3+n2)2 + n3√n3+n2 + n2
w liczniku będzie n3+n2 − n3 = n2
w mianowniku (3√n3+n2)2 + n3√n3+n2 + n2
11 gru 21:16
justyna: basiu jestes wielka
11 gru 21:18