wyażenia
BŁAGAM O POMOC:(: doprowadz wyrażenie do najprostszej postaci: 3x−[5x−(2x−1)]
11 gru 20:50
krystek: =3x−(5x−2x+1)=.. i licz dalej
11 gru 20:52
BŁAGAM O POMOC:(: krystek
11 gru 20:55
BŁAGAM O POMOC:(: wykonaj działanie: 3√2 −4√6 w mianowniku √2
11 gru 20:56
krystek: Mnożysz licznik i mianownik przez
√2 i czekam na wynik
11 gru 21:00
BŁAGAM O POMOC:(: krystek :wychodzi mi tak:6−4√3 a w podręczniku jest inny.pomozesz?
11 gru 21:07
krystek: | 3*2−4√12 | | 6−8√3 | |
| = |
| =3−4√3 |
| 2 | | 2 | |
11 gru 21:15
BŁAGAM O POMOC.: krystek dobrze sie bawisz?
11 gru 21:18
krystek: ?
11 gru 21:22
krystek: ?
11 gru 21:22