11 gru 19:55
Basia:
= sin(3*π2) = 0
11 gru 20:01
Tomek: mozesz pokazac jak to liczylas? jakies foto
11 gru 20:04
Basia:
oj błąd tam jest sin3π2 = −1
zobacz wykres funkcji y=arctgx
limx→+∞ arctgx = π2
limx→−∞ arctgx = −π2
no i tyle, bo wartości sinusa chyba znasz
11 gru 20:07
Tomek: jezeli ktos ma ochote moze wyliczyc reszte od dolu idac w gore,
dzieki za pomoc
11 gru 20:15
Tomek: chociaz to 4,
dzieki
11 gru 22:20
Tomek: czy ktoś mógłby podać jakis przykład zadania z granicą "e" to by mi sie przyjdalo do wyliczenia
3c
11 gru 22:59
Tomek: ref
11 gru 23:09