...
Angela: Ze zbioru liczb 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 wybieramy losowo jedną liczbę. Niech p oznacza
prawdopodobieństwo wybrania liczby będącej wielokrotnością liczby 3. wtedy
11 gru 00:02
Eta:
|Ω|= 11
A={3,6,9} |A|= 3
11 gru 00:18
Angela: Nie moze byc taka odpowiedz
11 gru 00:19
Eta:
Musi być taka !
11 gru 00:20
Angela: Odpowiedzi mam takie: A. p<0,3 B. p=0,3 C. p=0,4 D. p>o,4
11 gru 00:21
Angela: czyli by byla odpowiedz B?
11 gru 00:21
rumpek:
....
To już chyba zrobić umiesz
11 gru 00:21
Eta:
czyli
odp: A)
11 gru 00:24
Angela: aha dzieki ETA
11 gru 00:26
Eta:
11 gru 00:38
Angela:
11 gru 14:21
Angela:
11 gru 14:21