matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ppp
polonistka:
proszę o pomoc: oblicz 3
1
2
* 27 −
2
3
*
3
√
9
________________________ =
√
3
* 81* −
1
3
10 gru 18:49
krystek:
wszystko doprowadź do potęgi o podstawie 3!
√
3
=3
1
2
27=3
3
itd
10 gru 18:51