matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
potencjał elektryczny
teresa:
fizyka potencjał w punkcie A wynosi 100 V. Jaka jest energia potencjalna ładunku 2 * 10 do −3 C w tym punkcie?
9 gru 22:48
Gustlik:
E
p
V=
⇒ E
p
=Vq=... oblicz.
q
9 gru 23:30