matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
.
madzia:
2 * (
1
5
)
12
Oblicz:
5
5
+(0,2)
−5
wychodzi mi bardzo dziwny wynik...
9 gru 20:49
sushi_ gg6397228:
zapisz swoje obliczenia
9 gru 20:51
madzia:
ok
9 gru 20:52
Funfelek:
2 * 5
−12
2 * 5
−12
5
−12
=
=
= 5
−17
5
5
+ 5
5
2* 5
5
5
5
9 gru 21:30