zaznacz na osi
maja: kto pomoże

?zaznacz na osi liczbowej i zapisz w formie przedziału zbiór rozwiązań nierówności
/x−4/<3 może z rysunkiem żebym lepiej zrozumiała?
9 gru 20:05
9 gru 20:17
maja: sushi

!zakumałam,dzieki
9 gru 20:32
sushi_ gg6397228:
na zdrowie
9 gru 20:33
maja: sushi?możesz mi sprawdzić?dla x=−6,y=−2i z=−3.oblicz wartość wyrażenia
xyz−2z2=(−6)*(−2)*(−3)−2*(−3)2=36−18=18
9 gru 20:54
sushi_ gg6397228:
czy
y jest liczba zespolona
9 gru 20:56
9 gru 20:57
maja: już dostaje krecka od tych cyferek (chyba rzuce wszystko i pojde boso...)nanana
9 gru 21:06