matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiąz
jolanda78:
jolanda78: rozwiąż równania 3(x−1)−3x−(9−x)=6+x oraz (x−2)2+2=x2+4 Prosze o pomoc
!
9 gru 19:26
załamany :(:
z czym masz problem?
9 gru 19:30
jane:
3x−3−3x−9+x=6+x 0x=18 sprzeczność
9 gru 19:31