...
Angela: Rzucamy dwa razy symetryczną sześcienną kostką do gry. Oblicz prawdopodobieństwo otrzymania
iloczynu oczek równego 5.
9 gru 19:24
Eta:
|Ω|=62=36
A= {(1,5) (5,1)}
|A|=2 P(A)= .........
9 gru 19:30
Angela: to jest cale zadanie
9 gru 19:53
sushi_ gg6397228: tak
9 gru 19:55
Eta:
Całe , calusieńkie
| | 2 | | 1 | |
Dopisz ........... P(A)= |
| = |
| |
| | 36 | | 18 | |
9 gru 19:55
Eta:
sushi nie psuj mi humoru
9 gru 19:56
Angela: a napewno dobrze
9 gru 20:06
Angela: Dlaczego napisales mi nr gg

9 gru 20:12