matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
równanie wielomianowe
kochanica:
pliss jak to zrobć
x
3
−2x
2
+x−2=0
9 gru 17:05
krystek:
x(x
2
+1)−2(x
2
+1)=0 ....
9 gru 17:07
Cyanide:
x
2
(x − 2) + (x − 2) = 0 (x − 2) (x
2
+ 1) x1 = 2
9 gru 17:10