...
Paulinka)): narysuj wykres
8 gru 21:21
rumpek:
| | x | |
Hiperbola |
| przesunięta o T = [−2; −1] |
| | 3 | |
8 gru 21:22
załamany :(: z czym masz problem?
8 gru 21:22
8 gru 21:22
rumpek: znaczy
| | 3 | |
"Hiperbola |
| przesunięta o T = [−2; −1]" |
| | x | |
8 gru 21:23
kuba: sprawdż czy podana równość jest tożsamością; tg&−1/tg& w liczniku,a w mianowniku tg&+1/tg&
równa się to−cos2&
9 gru 10:23
9 gru 10:41
aa: | | sinx−cos2x | | sinx cosx | |
= |
| |
| = |
| | sinx cosx | | sin2x+cos2x | |
| | sin2x−cosx | |
|
| =−(cos2x−sin2x)=−cos2x |
| | 1 | |
L=P
9 gru 10:42