matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
http://pl-pl.facebook.com/pages/Uderz-W-Kwadrata/182382688459309?sk=wall&filter=
http://pl-pl.facebook.com/page:
http://pl-pl.facebook.com/pages/Uderz-W-Kwadrata/182382688459309?sk=wall&filter=12
8 gru 21:16
załamany :(:
a co to ;>
8 gru 21:18