matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wykonaj działanie
Ewa:
2
√
2
+4*
4
√
4
+8*
6
√
8
=
8 gru 20:48
dero2005:
2
√
2
+ 4
4
√
4
+ 8
6
√
8
= 2*2
1
2
+ 4*2
2
4
+ 8*2
3
6
= = 2
1
2
( 2 + 4 + 8) = 14
√
2
8 gru 21:46