matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
jak to wyliczyć
alex:
hej prosze o szybką pomoc
wiedząc że log4 z3 = a i log4 z 5 =b oblicz log4 z 1.8 pomóżcie bo nie rozumie:(
8 gru 19:15
alex:
:(
8 gru 19:17
ICSP:
log
4
3 = a log
4
5 = b
18
9
log
4
= log
4
=
= log
4
9 − log
4
5 = 2log
4
3 − log
4
5 = 2a − b
10
5
8 gru 19:17
załamany :(:
zapisz to ciutke lepiej
8 gru 19:18
załamany :(:
o juz jest
8 gru 19:18