matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Zamień na metry.
mgd:
2. Zamień na metry. a) 12*10
−7
km b) 0,087*10
−2
mm c) 12*10
9
dm d) 0,087*10
−2
km prosił bym opis w jaki sopsób zamienia się takie cos?
8 gru 18:19
załamany :(:
1km =10
3
m 12*10
−7
km =12*10
−7
*10
3
m= 12*10
−4
m
8 gru 18:23