matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz logarytm
nick:
log
27
3
8 gru 17:45
BART:
1
1
bo 27
<
/div>
=3
3
3
8 gru 17:55
Mila:
z def. 27
x
= 3 3
3
x
=3
1
3x=1
1
x=
3
9 gru 23:59
trep:
log
a
k
b =
1
k
log
a
b log
3
3
3 =
1
3
log
3
3 =
1
3
10 gru 00:33