matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
co z tym zrobić
agunia:
2
x
=3
8 gru 14:02
Patronus:
x= log
2
3
8 gru 14:12
agunia:
a kiedy mam takie równanie 2
2x
−5*2
x
+6=0 i robię podstawienie t=2
x
to t>0 czy t≥0
8 gru 14:14
Patronus:
t>0
8 gru 14:18