wyprowadz wzor
umcykcyk: wyprowadz wzor
tgα=2tg a/21−tg2 a/2
7 gru 23:45
Eta:
| | licznik | |
P= |
| =........ po uproszczeniach |
| | mianownik | |
7 gru 23:56
umcykcyk: powinni Cie kanonizowac
8 gru 00:01
Eta:

.......... ja chcę jeszcze pożyć
8 gru 00:02
Arkadiusz S: Kanonizowana za życia

*** <3
8 gru 00:04
umcykcyk: ja sie nawrocilem z ateizmu i zrobilem w domu oltarzyk Bóg Eta 3 poklony dziennie i calki
wchodza
jak marzenie
8 gru 00:07
Arkadiusz S: Chyba jak wazeliny użyjesz
8 gru 00:07
Eta:
2 sposób
| | tgα+tgβ | |
ze wzoru: tg(α+β)= |
| |
| | 1−tgα*tgβ | |
i mamy:
L=P
8 gru 00:07
ZKS:
Hehe widzę
Eta że masz swoich fanów.

Muszę się również do nich zapisać.
8 gru 00:12
8 gru 00:17
Arkadiusz S: Oo jest i fanpage
8 gru 00:20
rumpek: 
również
8 gru 00:20