matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Tożsamośc
Thread:
Rozwiąż tożsamość (tg
2
x − sin
2
x) ctg
2
x = Sin
2
x
7 gru 22:03
krystek:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1722.html
7 gru 22:05
aa:
sin
2
x
cos
x
(
−sin
2
x)
=1−cos
2
x=sin
2
x
cos
2
x
sin
2
x
L=P
7 gru 22:05