matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
prosze o sprawdzenie
coco:
proszę o sprawdzenie : 25
√
3
+ Pb = 7*25
√
3
25
√
3
+ Pb = 7*25
√
3
Pb = 7*25
√
3
− 25
√
3
Pb = 6*25
√
3
Pb = 150
√
3
Czy to jest dobrze? bardzo prosze o odpowiedz
7 gru 21:54
crk:
jak dla mnie ok
7 gru 22:24