matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
BARDZO POTRZEBUJE ROZWIĄZANIA KRÓTKIEGO DZIAŁANIA
chanel:
czy moglby ktos pomoc mi z rozwiazaniem tego : Pp= 25
√
3
Pp + Pb = 7 razy 25
√
3
Obliczyć Pb. Bardzo dziękuje z góry
7 gru 21:25
aa:
25
√
3
+P
b
=7*25
√
3
P
b
=7*25
√
3
−25
√
3
=6*25
√
3
7 gru 23:39