matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zadanie
xxx:
3
√
3
*
6
√
3
7 gru 20:11
Eta:
=
√
3
7 gru 20:16
xxx:
a z jakiego wzoru to się wzięło
7 gru 20:25
dero2005:
3
√
3
= 3
1
3
6
√
3
= 3
1
6
a
x
*a
y
= a
x+y
1
3
+
1
6
=
1
2
7 gru 21:03