matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zagadka matematyczna
Piotrek:
Używając, tylko RAZ każdy z podanych znaków −, +, *, : Rozwiąż równanie: 1. 2 2 2 2 2 = 20 2. 2 2 2 2 = 20
7 gru 20:00
Patronus:
1. 22 : 2 * 2 − 2 = 11 * 2 − 2 = 20
8 gru 12:24
Patronus:
2. 22−22=2*0 ?
8 gru 12:25