matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarrytm
xxx:
ile to jest
a=3log
8
4 ile wynosi a
7 gru 19:51
agniecha:
podstawowe wzory 3log
8
4=log
8
4
3
=log
8
64=2
7 gru 19:54
ICSP:
log
8
4
3
= log
8
64 dokończ.
7 gru 19:54