matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
prosze o pomoc
bezradna:
X
2/3
=3x
1/3
−2
7 gru 19:44
ICSP:
(x
1/3
)
2
− 3 * x
1/3
+ 2 = 0 t = x
1/3
t
2
− 3t + 2 = 0 i lecisz dalej xD
7 gru 19:46
bezradna:
dziekuje za pomoc
7 gru 20:25