matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wykres funkcji wykladniczej,
Fatos:
Wykres funkcji wykladniczej, y=2
x
Moje pytanie to skad sie biora wartosci przy "y"? Jest to czesc zadania z tej strony.
7 gru 19:25
aa:
2
−3
=
1
8
2
−2
=
1
4
itd
7 gru 19:27
Tomasz:
y to dane potęgi dwójki 2
0
=1
1
2
−1
=
itd podstawowe wiadomosci o potegach
2
7 gru 19:27
Fatos:
Dzieki, teraz cos mi swita
7 gru 19:28