matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
równanie
fryta70:
rozwiaz równanie
√
(x+1)
2
=5
7 gru 19:19
Tomasz:
opóść pierw zostawiajac tam wartośc bezwzlegna: |x+1|=5
7 gru 19:20
krystek:
bo(
√
a
)
2
=IaI
7 gru 19:23
fryta70:
dzieki za pomoc
7 gru 19:50