pomocy
młoda: ach te pierwiastki

! oblicz wartość wyrażenia
√288+
√128−
√72= czy ktoś mądrzejszy
odemnie pomoże mi?
7 gru 19:07
ICSP: 12√2 + 8√2 − 6√2 = 14√2
7 gru 19:08
krystek: ode mnie Wypada to poćwiczyć



!
288=144*2 128=64*2 72=36*2
7 gru 19:10
młoda: gdybyś wiedział jak ćwiczę

w dosłownym znaczeniu ale...głąb ze mnie!i tak chyba już
zostanie.dzięki ICSP,dzięki KRYSTEK
7 gru 20:31
krystek: Nie mów tak o sobie ! Ćwicz a napewno zrozumiesz, jeśli wczesniej w szkole nikt Tobie nie
wytłumaczył to postaraj sie na tym forum nauczyć!
7 gru 20:38